Fimaro Domowe Przetwory

Dodane przez:

, 19/10/2012

Ostatnia aktualizacja: 15/09/2013

Adres:
Młynarze, Mazowieckie
Polska
Ocena: 
Twoja ocena: Brak Average: 4 (6 głosów)
Dostarczamy: 
odbiór osobisty
wysyłka na żądanie
sklep internetowy
dowóz w promieniu
Promień dostarczania: 
50
Javascript is required to view this map.

Opis

Fimaro oraz przetwory Anny Walczyńskiej to firma rodzinna, która przygotowuje wszystkie produkty według własnych, unikalnych receptur.

Od ponad 10 lat naszym celem jest produkcja przetworów typu "Home Made", które oprócz wyśmienitego smaku są przede wszystkim zdrowe!

Nasze przetwory są naturalne, nie zawierają konserwantów, sztucznych barwników ani dodatków smakowych. Dla zapewnienia trwałości naszych przetworów pasteryzujemy je domowym sposobem.

Przetwory owocowe polecamy do śniadań, herbat, naleśników, wszelkiego rodzaju pieczyw i wypieków. Mogą również służyć jako dodatek do potraw, np. mięs, wypieku ciast, pączków i dekoracji deserów.

Smalce, chrzany oraz pasztety idealnie sprawdzają się jako przystawki i służą jako pyszny dodatek do mięs, wędlin, ryb i serów jaki i do sałatek owocowych i warzywnych.

Już ponad 10 lat tworzymy dobrej jakości przetwory, stawiając na samodzielne przygotowywanie przetworów i jedzenia, które z powodzeniem można nazwać „home made”.

„Home made”, czyli od podstaw wykonywane własnoręcznie, we własnej pracowni co gwarantuje najwyższą jakość produktu na rynku.

Tworzymy to co smakuje nam samym, wkładając w nasze specjały fantazję i uczucie.
A wszystko zaczęło się od trochę zwariowanej firmy cateringowej. Z czasem, gdy Klienci coraz częściej dopytywali się gdzie można kupić tak dobre konfitury, musy, smalce, chrzany, sosy …. należało szybko pomyśleć o zamykaniu tych smakołyków w szklane słoiczki.

I tak, w oparciu o wysokiej jakości produkty, samodzielnie tworzone receptury, z zachowaniem zasady: „ …jak najwięcej natury a jak najmniej plastiku i sztuczności…”

Jesteśmy dumni, że przez 10 lat, niejeden Polak miał już okazję posmakować przetworów „według domowej receptury Anny Walczyńskiej” dostając je w prezencie, kupując w dobrym sklepie, nabywając go przy Emilii Plater lub siedząc w dobrej restauracji.
Teraz nasze produkty powstają na terenie objętym programem „Natura 2000”, gdzie poranek wita śpiew ptaków a wieczór pohukiwanie sowy.

Ostatnio dodane w okolicy

Jesteśmy mała firmą zajmującą się produkcją tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. Produkty nasze wytwarzane są zgodnie z recepturami stosowanymi przez nasze mamy i babcie, nasze produktu są w 100%... Czytaj dalej »
w odległości: 15.53 km
Łowisko Jegiel położone jest pod Wyszkowem, 60 km od Warszaway w malowniczej okolicy, w otoczeniu czystych lasów obfitujących w grzyby i jagody. Łowisko zapewnia możliwość połowu wielu gatunków ryb... Czytaj dalej »
w odległości: 21.47 km

Komentarze