"Jasiołka" - zakład mięsny
Dodane przez:
, 9/10/2011
Ostatnia aktualizacja: 9/10/2011

Opis
Tradycyjne i ekologiczne wędliny z podkarpackiej Dukielszczyzny. Więcej ze strony www:
"PODKARPACKIE DOMOWE WĘDLINY TRADYCYJNE i EKOLOGICZNE, BEZ KONSERWANTÓW z WIEPRZOWINY, WOŁOWINY i JAGNIĘCINY.
Naszą produkcję opieramy tylko na tradycyjnych recepturach, nie stosujemy konserwantów ani tzw. polepszaczy, modyfikowanych białek, soi, błonnika itp.
Nasze wędliny to głównie wysokiej jakości kiełbasy suche, półsuche, wędzonki dukielskie (boczki, polędwice wieprzowe, szynki, balerony) oraz salceson bez żelatyny, wszystkie przygotowywane wg. starych, nieraz 150 letnich receptur (pochodzących z okolicznych wsi, dawnych dworów szlacheckich a nawet armii austro-węgierskiej).
Jako jedyni w kraju produkujemy "KIEŁBASĘ PRADZIADA", w skład której, wchodzi mięso szynkowe wieprzowe i wątróbka ! ( Hit targów Horti-Expo, Warszawa' 2005).
Aż 5 naszych produktów, to zarejestrowane produkty tradycyjne Podkarpacia !
PRZY WIĘKSZYCH ZAMÓWIENIACH OFERUJEMY WŁASNY DOWÓZ."
Komentarze