Barbarka

Portret użytkownika Barbarka

Lokalizacja

Golina
O mnie: 
BARBARKA to limitowana, niewielka produkcja wędlin wykonanych wg starych receptur. Do produkcji używamy tylko naturalnych przypraw, nie stosujemy żadnych konserwantów ani wypełniaczy. Z jednego kilograma mięsa otrzymujemy 0,8 kg gotowego produktu. Wędzenie odbywa się w tradycyjnych komorach opalanych drewnem olchowym. Mięso najwyższej jakości oraz stare receptury pozwalają osiągnąć efekt smakowy nieporównywalny z produktami przemysłowymi. Nasza firma otrzymała tytuł Hit Wielkopolski 2013 za produkcję wędlin według tradycyjnych receptur w konkursie Gospodarczo -Samorządowy HIT Regionów 2013. Z przyjemnością informujemy, że nasza firma została przyjęta do Europejskiej Sieci Dziedzictwa Kulinarnego region Wielkopolska,

Na Lokalnej Żywności od

15/12/2014

Lista dodanych lokalizacji

Lista dodanych ogłoszeń